Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταCovid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα

Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα

  • Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα
  • Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα
  • Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα
  • Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα
Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Diacegene
Πιστοποίηση: ISO13485
Αριθμό μοντέλου: SAR-CoV-2 δοκιμή αντιγόνων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20.000
Τιμή: USD 2.5-USD 3.5 per test
Χρόνος παράδοσης: 3-15 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής: T/T
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προδιαγραφή: 25 δοκιμές/κιβώτιο Μεθοδολογία: Λατέξ Immunochromatography
Συστατικά: Κάρτα δοκιμής, διάλυση, τριχοειδής σωλήνας, πατσαβούρα Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου ή κατεψυγμένος (2-30℃)
Ισχύς: 18 μήνες Τύπος δειγμάτων: Nasopharynx/oropharyngeal συλλογή πατσαβουρών
Όργανο: Κανένας Τύπος συσκευών: Ιατρική συσκευή IVD (τεχνητός διαγνωστικός)
Υψηλό φως:

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής IVD 18months

,

γρήγορη εξάρτηση εξέτασης αίματος

,

Γρήγορη εξέταση αίματος IVD

15 mins κανένα όργανο covid-19 δοκιμή kit/SARS-CoV-2 εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων με τη μέθοδο Immunochromatography λατέξ

 

 

 

Αρχή δοκιμής:

 

Η μέθοδος immunochromatography λατέξ χρησιμοποιείται για να ανιχνεύσει SAR-Cov-2, τα αντιγόνα ιών γρίπης Α ή γρίπης Β. Μετά από την επεξεργασία όταν προστίθενται SAR-Cov-2, η γρίπη Α ή τα αντιγόνα ιών Β στο δείγμα στην τρύπα ανίχνευσης, το αντιγόνο και επονομαζόμενη τη λατέξ μορφή αντισωμάτων (μονοκλονικό αντίσωμα ενάντια σε SAR-Cov-2, γρίπη Α ή αντιγόνο Β) ένα άνοσο συγκρότημα. Οι σύνθετες κινήσεις με το υγρό στη nitrocellulose μεμβράνη, και ο τομέας ανίχνευσης της nitrocellulose μεμβράνης είναι ντυμένοι με μια άλλη μια.

 

Αποτέλεσμα της δοκιμής:

 

Όταν το μονοκλονικό αντίσωμα είναι ενάντια σε SAR-Cov-2, η γρίπη Α ή το αντιγόνο Β, το άνοσο συγκρότημα συλλαμβάνεται από το αντίσωμα nitrocellulose στη μεμβράνη, που διαμορφώνει μια κόκκινη γραμμή αντίδρασης: το αποτέλεσμα είναι θετικό. Όταν το δείγμα δεν περιέχει το αντιγόνο SAR-Cov-2, τη γρίπη Α ή τα αντιγόνα Β ή είναι χαμηλότερο από το ελάχιστο όριο ανίχνευσης αυτής της εξάρτησης, καμία κόκκινη γραμμή αντίδρασης δεν εμφανίζεται στην περιοχή ανίχνευσης: το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Συγχρόνως, εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό ή αρνητικός, ως πρότυπα εσωτερικού ελέγχου των αντιδραστηρίων, μια κόκκινη γραμμή αντίδρασης θα διαμορφωθεί στην περιοχή ποιοτικού ελέγχου (γραμμή Γ), η οποία χρησιμοποιείται για να κρίνει εάν η χρωματογραφική διαδικασία είναι κανονική ή όχι.

 

Σε Conjuction με τη δοκιμή αντισωμάτων IgG/IgM

  • Ακρίβεια: η ανακρίβεια της δοκιμής αντιγόνων λόγω της χειρωνακτικής δειγματοληψίας εξετάζεται από τη δοκιμή αντισωμάτων, με συνέπεια τη συνδυασμένη ακρίβεια κοντά σε 100%.
  • Εύκολος της χρήσης: ευελιξία στον καθορισμό καθεμίας ή και των δύο δοκιμών για να εφαρμόσει τη δεδομένη διαθεσιμότητα του χειριστή.
  • Ταχύτητα: η δοκιμή αντισωμάτων διαρκεί 8 λ. και και οι δύο δοκιμές μπορούν να γίνουν σε 15 λ. ταυτόχρονα.
  • Έγκαιρη ανίχνευση: η ανεπάρκεια της δοκιμής κατά τη διάρκεια της περιόδου επώασης δοκιμής αντισωμάτων συμπληρώνεται από τη δοκιμή αντιγόνων.
  • Αποτελεσματικότητα δαπανών: η τιμή της ανίχνευσης νουκλεϊνικού οξέος (PCR) ζυγίζει περισσότερο από το αντίσωμα και οι δοκιμές αντιγόνων που συνδυάζονται, λαμβάνοντας υπόψη PCR τη δοκιμή είναι εργασία-εντατικές σε λειτουργία και απαίτηση με το περιβάλλον εργαστηρίων.
  • Μη-εργαστηριακές τοποθετήσεις: και η δοκιμή αντισωμάτων από τον κολλοειδή χρυσό και το αντιγόνο χρησιμοποιούνται χωρίς όργανο. Η δοκιμή αντισωμάτων με τη μέθοδο χρωματογραφίας ανοσοφθορισμού χρειάζεται ένα μικρό όργανο. Κανένα εργαστήριο για την ανάλυση ή τη χαμηλή θερμοκρασία για τη συντήρηση δεν απαιτείται.
Προδιαγραφή 1or 5 ή 25 δοκιμές/κιβώτιο
Μεθοδολογία Λατέξ Immunochromatography
Ισχύς

18 μήνες

 

 

ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ


Sichuan Xincheng η βιολογική Co., ΕΠΕ (Diacegene ως εμπορικό σήμα για την υπερπόντια αγορά), που ιδρύεται το 2007, είναι μια σφαιρική κορυφαία βιοτεχνική επιχείρηση, που αφιερώνει για να αναπτύξει και να κατασκευάσει τα τεχνητά διαγνωστικά προϊόντα (IVD), που παρέχουν " τις συσκευές ανάλυσης & τα αντιδραστήρια» και «τα προϊόντα & τις υπηρεσίες».

 

Sichuan Xincheng η βιολογική Co., ΕΠΕ (καλούμενο Xincheng ΒΙΟ και Diacegene ως εμπορικό σήμα για την υπερπόντια πώληση), ιδρύθηκε το 2007, τοποθετημένος στη ζώνη υψηλής τεχνολογίας Chengdu, επαρχία Σισουάν, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συνδυάζεται με την Ε&Α, παραγωγή, πωλήσεις του τεχνητού διαγνωστικού (IVD) «οργάνου & του αντιδραστηρίου «, και παρέχει» τα προϊόντα & τις υπηρεσίες». Η επιχείρηση απαριθμήθηκε στην εθνικά ανταλλαγή δικαιοσύνης και το χρηματιστήριο αναφορών (NEEQ) το 2014, κώδικας 831193 αποθεμάτων.

 

Η επιχείρηση έχει μια βάση παραγωγής 18,7 MU, που χτίζει την περιοχή 24.000 μ ², των κύριων προϊόντων συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης βιοχημικής συσκευής ανάλυσης και που υποστηρίζει τα αντιδραστήρια, προϊόντων δοκιμής σημείο--προσοχής (POCT), και περισσότερων από 100 ανεξάρτητων προϊόντων. Η ΒΙΟ αποκτημένη πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης Xincheng ISO9001, ISO13485, συμμετέχει στο εθνικό σχέδιο ποιοτικής αξιολόγησης διά-δωματίων να προωθηθεί η τυποποιημένη εργασία ανιχνευσιμότητας.

 

Σαν τα τεχνητά διαγνωστικά προϊόντα (IVD) και ενσωματωμένος ο υπηρεσίες προμηθευτής προγράμματος, το μέλλον Xincheng ΒΙΟ θα συνεχίσουν να εμμένουν «πελάτης-κεντροθετημένη, την ομαδική εργασία, καινοτομία, πραγματικές, αφιερωμένες, προοδευτικές» τιμές πυρήνων, να είναι ο καινοτόμος του IVD και ο υποστηρικτής της γενικής υγειονομικής περίθαλψης.

 

Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα 0Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα 1Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα 2Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Sichuan Xincheng Biological Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Harvey Huang

Τηλ.:: +8615828328497

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα
Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

Oropharyngeal 5pcs Covid 19 γρήγορη έγκριση εξαρτήσεων ISO13485 δοκιμής

PC εξαρτήσεων δοκιμής Nasopharynx IVD cov-2 5 ή 25 ή 50,/Box COVID-19 Ag κάρτα

Στο σπίτι 8 λεπτά POCT Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής για IgG IgM

Πολυ πακέτο IVD Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 18 μήνες ισχύος για το αίμα

Συσκευή ανάλυσης ανοσοφθορισμού

Γρήγορη συσκευή ανάλυσης χημείας Poct, μηχανή ανάλυσης ορμονών λεπτών 3-15

Φθορισμού Immunochemistry συσκευή ανάλυσης, μικρός αναλυτής Poct

Immunoassay φθορισμού συσκευών ανάλυσης ορμονών συσκευών ανάλυσης POCT ανοσο συσκευή ανάλυσης

Μικρή συσκευή ανάλυσης ορμονών Poct, σημείο 4-8mins της συσκευής ανάλυσης αίματος προσοχής

Καρδιακή εξάρτηση δοκιμής δεικτών

8mins ομοιογενής φθορισμού δυναμική δοκιμή εξαρτήσεων δοκιμής δεικτών HS CTnI καρδιακή

200ul καρδιακή εξάρτηση 10mg δοκιμής δεικτών/Dimer Δ ανοσοφθορισμού Λ

0.1mg/καρδιακό Dimer 5minutes Δ ανοσοφθορισμού εξαρτήσεων δοκιμής δεικτών Λ

Γρήγορος Dimer Δ εξαρτήσεων δοκιμής δεικτών POCT καρδιακός ανοσοφθορισμός ταχύτητα 5 λεπτών

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Covid 19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής προμηθευτής. © 2021 - 2022 rapidtestskits.com. All Rights Reserved.